InternetVista behaalt de prijs Innova BW
 

Louvain-la-Neuve, België, 20/12/2007

   
 

Bij de eerste editie van de Innova BW wedstrijd, die op donderdag 6 december plaatsvond, werd InternetVista bekroond als meest vernieuwend bedrijf in Waals-Brabant. Het bedrijf zal dan ook Waals-Brabant vertegenwoordigen tijdens de Waalse Grote Prijs voor de Ondernemers, die nu op 28 februari zal plaatsvinden.

De Innova BW wedstrijd, een initiatief van Nivelinvest en Solvay Ondernemers, wil het meest vernieuwende bedrijf in de provincie Waals-Brabant belonen. In de finale nam InternetVista het op tegen Fugo International en G-Tech, en behaalde de overwinning na de voorstelling van haar project aan een jury van experts en een panel van 150 ondernemers. "Ik meen dat de jury de technologische kwaliteit van ons dossier heeft willen belonen, maar ook de op-maat-marketing die wij uitgewerkt hebben, legt medestichter Cécric Braem uit. Elke internaut kan bijvoorbeeld wederverkoper worden van onze oplossingen, en onze abonnementsformules aanpassen aan de behoeften van zijn klanten"

InternetVista, dat in 2003 opgericht werd door Cédric Braem en Christophe Darville, is gespecialiseerd in de monitoring van internettoepassingen. Tegen een bescheiden abonnementsprijs bewaakt InternetVista 24 uur op 24 uw internetdiensten en verwittigt u onmiddellijk bij problemen (een fout in de database, server niet bereikbaar...). Een panne van enkele uren op een e-commercesite kan immers voor de handelaar een verlies betekenen van duizenden euro", onderlijnt Cédric Braem.

Vier jaar na zijn oprichting telt InternetVista een 7.000 gebruikers, verspreid over meer dan 112 landen. In België treft men onder de klanten klinkende namen aan zoals KBC, Vlaanderen.be, Ogone, of het Waals Agentschap voor Telecommunicatie. In het kapitaal van het in Louvain-la-Neuve gevestigde bedrijf participeert ook het investeringsfonds E-Merge.


Wenst u meer info ?
InternetVista
Cédric Braem
Tel. 010/39 00 75
cbr@internetVista.com

 
# # #
 

Agency / Source: internetVista

 

Availability: All Regions

 
# # #
 
   
  For more information, please visit:
internetVista
Media contact: Cédric Braem
Media contact phone: + 32 (0)10 39 00 75