Google Analytics voortaan op uw eigen desktop.

 

Louvain-la-Neuve,België, 15/09/2009

   
 

Desktop Reporting en InternetVista kondigen de lancering aan van de nieuwe versie van Polaris. Met deze toepassing (een widget) kan u uw Google Analytics statistieken bekijken op uw Mac/Windows desktop, maar ook meteen verwittigd worden van een eventuele panne op uw site. Een wereldwijde première.

Na de installatie van Polaris op uw computer kan u het verkeer op uw website continue in het oog houden. U moet enkel een Google Analytics account hebben voor uw site, en die correct configureren. De basisversie van Polaris is volledig gratis; wie verschillende Google Analytics accounts tegelijkertijd wil bekijken moet wel betalen (15 euro per jaar).

Buiten de klassieke informatie die Google Analytics levert kan u met Polaris ook in real time de bereikbaarheid van uw site zien, en onmiddellijk verwittigd worden indien er zich een panne voordoet waardoor de internauten de site niet kunnen bezoeken.

Deze tool, een wereldwijde première, werd ontworpen in samenwerking met InternetVista, de Europese leader in het monitoren van internetsites en online toepassingen (www.internetvista.com). U kan bovendien de duur van de onbereikbaarheid te weten komen en krijgt ook een schatting van het verloren verkeer, en/of het geschatte financieel verlies als gevolg van de onbereikbaarheid van uw website. Ook het monitoren van uw site door InternetVista is gratis, mits registratie.

"Dankzij dit partnerschap tussen twee bedrijven met complementaire diensten beschikken de webmasters voortaan over een praktische geïntegreerde oplossing om het bezoek op de site en de technische beschikbaarheid ervan rechtstreeks op te kunnen volgen", onderlijnt Cédric Braem, Managing Director van InternetVista.

"Dat u nu de indicatoren over de prestatie van uw site op uw desktop hebt staan is een echte innovatie: de gegevens over het aantal bezoekers, en de bereikbaarheid van de site", onderlijnt Sébastien Doyen, Marketing Director van Dekstop Reporting.

Polaris is gratis te downloaden op www.desktop-reporting.com. Deze op de AIR technologie van Adobe gebaseerde toepassing is de allereerste oplossing gemaakt op basis van het API van Google Analytics.

 
# # #
 

Agency / Source: internetVista

 

Availability: All Regions

 
# # #
 
   
  For more information, please visit:
internetVista
Media contact: Cédric Braem
Media contact phone: + 32 (0)10 39 00 75