InternetVista nu ook op uw mobiele telefoon.
 

Louvain-la-Neuve, België, 26/05/2008

   
 

InternetVista, het bedrijf dat gespecialiseerd is in het monitoren van internettoepassingen, heeft nu een mobiele versie uitgebracht van haar bewakingstool. Deze tool is compatibel met de meeste gangbare terminals, inbegrepen de iPhone van Apple.

Voortaan kan u voortdurend de goede werking van uw internettoepassingen (site, mailserver...) in het oog houden via uw mobiele telefoon, uw Blackberry of Smartphone. Om verbinding te leggen volstaat het om naar de site www.internetvista.com/mobile te surfen en de login/paswoord van uw gewone account bij InternetVista in te vullen. Nu kan u 24 uur op 24 de toestand opvolgen van de toepassingen die door InternetVista bewaakt worden; u komt bovendien de oorzaak van een eventuele onderbreking te weten, waardoor u sneller kan reageren bij een serieuze panne.

"Deze mobiele versie is een bijkomend gemak dat wij onze klanten bieden, legt Cédric Braem uit, medeoprichter van InternetVista. U hebt niet langer een computer nodig die verbonden is met het internet, om bijvoorbeeld de toestand van uw site te kunnen nagaan. Met de zomervakantie voor de deur kan u dus dankzij deze dienst gerust op verlof vertrekken, zonder een laptop in uw koffer te moeten meesleuren..."

De mobiele site van InternetVista is een "pull" dienst, een aanvulling op de alarmen per SMS die InternetVista nu reeds gratis aan haar klanten aanbiedt.

InternetVista, dat in 2003 opgericht werd door Cédric Braem en Christophe Darville, is gespecialiseerd in het monitoren van internettoepassingen. Tegen een bescheiden abonnementsprijs bewaakt InternetVista 24 uren op 24 uw internetdiensten en verwittigt het u onmiddellijk bij een malfunctie (probleem bij de database, server niet bereikbaar...).

Vijf jaar na haar oprichting telt InternetVista een 8.000 gebruikers verspreid over meer dan 100 landen. In België omvat haar klantenportefeuille klinkende namen zoals KBC, Vlaanderen.be, Ogone of het Waals Agentschap voor Telecommunicatie. Het in Louvain-la-Neuve gevestigde bedrijf mag met name het investeringsfonds E-Merge tot haar kapitaal rekenen.


Wenst u meer info ?
InternetVista
Cédric Braem
Tel. + 32 (0)10 39 00 75

 
# # #
 

Agency / Source: internetVista

 

Availability: All Regions

 
# # #
 
   
  For more information, please visit:
internetVista
Media contact: Cédric Braem
Media contact phone: + 32 (0)10 39 00 75