InternetVista start een wederverkoperprogramma.
 

Louvain-la-Neuve, België, 25/02/2008

   
 

Het bedrijf InternetVista, dat gespecialiseerd is in het bewaken van internettoepassingen, start met een speciaal programma voor de webagentschappen en de hostingbedrijven die aan hun klanten een professionele monitoringdienst willen aanbieden.

"Het is een echt wederverkoperprogramma, en geen traditioneel affiliatiesysteem, onderlijnt Cédric Braem, Managing Director bij InternetVista. De wederverkoper mag zelf de prijs bepalen waaraan hij onze oplossing wil verkopen. Nadien blijft hij zelf volledig de commerciële relatie met zijn uiteindelijke klant beheren; hij krijgt elke maand een commissie op het behaalde omzetcijfer. Er zijn noch minimumdrempel, noch opstartkosten."

Door de monitoringdienst van InternetVista aan te bieden kan de wederverkoper zijn klanten ook aantonen hoe betrouwbaar zijn diensten wel zijn. Een echt kwaliteitslabel voor de hostingbedrijven die bijvoorbeeld een hogere beschikbaarheidsgraad willen waarborgen van de sites die zij hosten.

Het programma van InternetVista kan volledig aangepast worden aan de behoeften van de wederverkoper: hij kan het uitzicht wijzigen van de interface, van de nieuwsbrief, of van de waarschuwingen per e-mail, en kan die bijvoorbeeld de kleuren van zijn eigen merk geven. "De wederverkoper kan bovendien zijn klant een eigen toegang geven tot het systeem, zodat hij de statistieken over de bereikbaarheid van zijn site in real time kan raadplegen", voegt Cédric Braem eraan toe.

Bedrijven zoals Expansion, Artful, Synchrone, Clef2Web of Promisys zijn reeds in het wederverkoperprogramma van InternetVisa gestapt.

InternetVista, dat in 2003 opgericht werd door Cédric Braem en Christophe Darville, is gespecialiseerd in de monitoring van internettoepassingen. Tegen een bescheiden abonnementsprijs bewaakt InternetVista 24 uur op 24 uw internetdiensten en verwittigt u onmiddellijk bij problemen (een fout in de database, server niet bereikbaar...). Een panne van enkele uren op een e-commercesite kan immers voor de handelaar een verlies betekenen van duizenden euro", onderlijnt Cédric Braem.

Vier jaar na zijn oprichting telt InternetVista een 7.000 gebruikers, verspreid over meer dan 112 landen. In België treft men onder de klanten klinkende namen aan zoals KBC, Vlaanderen.be, Ogone, of het Waals Agentschap voor Telecommunicatie. In het kapitaal van het in Louvain-la-Neuve gevestigde bedrijf participeert ook het investeringsfonds E-Merge.


Wenst u meer info ?
InternetVista
Cédric Braem
Tel. 010/39 00 75
cbr@internetVista.com

 
# # #
 

Agency / Source: internetVista

 

Availability: All Regions

 
# # #
 
   
  For more information, please visit:
internetVista
Media contact: Cédric Braem
Media contact phone: + 32 (0)10 39 00 75